VIP-workshop voor advocaten

Schrijf ter plekke je eigen marketing-gericht e-book!

Voor datum en locatie zie agenda

Investering: 475 euro excl. btw , inclusief trainingsmaterialen, gebruik trainingsfaciliteiten, geheel verzorgde lunch, koffie/thee.  Let op: de plaatsen zijn beperkt dus schrijf je snel in. Boek je het 3-daagse VIP-arrangement, bespaar je 295 euro en krijg je Dag 1 (PROFI-leren & Maak van je website een Klantmagneet) of Dag 3 (mond-tot-mondreclamesystemen voor advocaten) dus cadeau. Boek je het 2-daagse VIP-arrangement, bespaar je 175 euro.

Vier redenen waarom je als advocaat je eigen e-book op je site wil hebben
Een juist opgesteld e-book maakt dat jij in de ogen van jouw ideale klant wordt gezien als dé expert die hij of zij nodig heeft. En dat is precies wat je nodig hebt om jouw ideale doelgroep aan te spreken.

Met een e-book heb jij bovendien bij alle contactmomenten met jouw doelgroep ook een waardevol digitaal cadeau weg te geven. Daarmee wordt al je acquisitie makkelijker.

Met een e-book heb je ook een prachtige tool in handen om e-mailadressen mee te verzamelen. Je geeft je e-book immers weg in ruil voor een e-mailadres. Hierdoor bouw je automatisch, dag en nacht, een lijst op met potentiële klanten. Geïnteresseerde mensen uit je doelgroep die je bijvoorbeeld kunt uitnodigen voor kennismakingsbijeenkomst. Dus tel uit je winst! Eén keer moeite, groot plezier!

En dan hebben we het nog geeneens over hoe je je e-book kunt inzetten om de voor de meeste advocaten zo belangrijke mond-tot-mondreclame voortaan actief te stimuleren. Hierover meer tijdens Dag 3 (Creëer je eigen GRATIS 24/7 Salesteam: laat mond-tot-mondreclame niet langer aan toeval over maar zet dit actief en slim in!)

Onder begeleiding met ’s werelds beste snelschrijfmethode je e-book schrijven
Vandaag ga je onder professionele begeleiding en volgens een unieke snelschrijfmethode ter plekke je e-book schrijven! Deze snelschrijftechniek wordt door ’s werelds beste auteurs toegepast. De methode leer je deze dag aan en dankzij de begeleiding lukt het jou om de gehele tekst van je e-book in één dag op papier te krijgen.

Kwalitatief hoogstaande tekst, gemakkelijk leesbaar voor je doelgroep

De tekst die je met deze methode schrijft, is kwalitatief hoogstaande tekst die je doelgroep dus gemakkelijk kan lezen. Zelfs als je van nature geen schrijver bent!

Persoonlijk begeleid voorafgaand aan de schrijfdag
Voorafgaand aan de schrijfdag word je zowel op marketing- als op taalkundig gebied persoonlijk, één-op-één begeleid door een taal- en marketingprofessional van Veelmeerklanten. Dit gebeurt aan de hand van een thuiswerkopdracht. Deze begeleiding maakt deze workshop tot een ware VIP-workshop. De professional zal jou bijstaan om het juiste onderwerp en de juiste blauwdruk van jouw boek vast te stellen. Dit is cruciaal omdat het alleen met de juiste voorbereiding en de juiste techniek mogelijk is om je boek in één dag helemaal af te krijgen. Deze persoonlijke begeleiding bespaart jou dus veel tijd en voorkomt dat je achteraf grote aanpassingen moet gaan maken waardoor er alsnog veel tijd in je e-book gaat zitten.

Tijdens de schrijfdag word je in groepsverband intensief begeleid om volgens de schrijfmethode je e-book in één dag helemaal op papier te krijgen. Je zult, net als eerdere deelnemers, versteld staan wat je deze dag uit je vingers krijgt! Veelmeerklanten is ondanks de intensieve begeleiding die hierbij wordt geboden echter niet verantwoordelijk voor het al dan niet behalen van je doel, immers: uiteindelijk schrijf je je e-book echt zelf. Als jij besluit om niets te doen, gebeurt er niets… maar naar verwachting ga jij net als de eerdere deelnemers aan het eind van de dag vol trots met je eigen e-book naar huis!

Wat kun je het beste zelf doen?
Je zult na afloop van de schrijfdag je tekst moeten nalopen. Immers, alleen jij bent specialist op het vlak van het onderwerp en jij kent je tekst het beste. Waar nodig zul je kleine aanpassingen moeten maken. Indien je de tekst met de hand hebt opgeschreven, zul je deze achteraf moeten (laten) overtypen.

De volgende zaken kun je het best door je eigen grafisch ontwerper laten doen, zodat jouw huisstijl automatisch naar voren komt. Ze kunnen echter ook (tegen meerkosten) door een partner van Veelmeerklanten worden uitgevoerd:

⦁ Je tekst laten opmaken
⦁ Eventueel passende en rechtenvrije plaatjes en/of foto’s toevoegen die jouw unieke positionering verder ondersteunen
⦁ Laten ontwerpen van een twee- en driedimensionale ‘kaft’ van je e-book. Beide zijn nodig om je e-book juist weer te geven op je website. Het verdient aanbeveling om een leuke, professionele foto van jezelf op de kaft te plaatsen.

Het is uiteraard ook verstandig om je tekst te laten corrigeren op spelling, taal- en grammaticafouten (niet op inhoud). Dit kan eventueel (tegen meerkosten) worden uitbesteed aan een taalkundig bureau dat gelieerd is aan Veelmeerklanten.

Grijp nu je kans! Krijg klanten met een e-book en voorkom maanden geploeter
Omdat de meeste advocaten het schrijven van een e-book een enorme opgave vinden, doen zij het niet. Dankzij de professionele begeleiding van Veelmeerklanten krijg jij nu wel een e-book en kun jij het zelfs in één dag schrijven…Grijp dus je kans, onderscheid je en word bekend bij je ideale cliënt, ook via actieve mond-tot-mondreclame (zie Dag 3). Eén keer moeite, blijvend plezier!

Voor inschrijven, klik hier en kies je datum

Enkele deelnemers over deze VIP-workshop: