Training

2-daagse VIP Programma

2-daags VIP-programma PROFI-leren & Maak van je website een ideale klant-magneet. Met dit 2-daagse programma bespaar je €175,-

Dit VIP-programma, speciaal ontworpen voor advocaten, kun je alleen bij Veelmeerklanten volgen. De plaatsen zijn beperkt (er wordt alleen getraind in kleine groepen) dus schrijf je snel in.

De twee dagen los volgen kan natuurlijk ook. De investering is dan €295 + €475 = €770 excl. btw.

Wanneer je het complete VIP-programma PROFI-leren & Maak van je website een ideale klant-magneet volgt betaal je slechts €595,- Je bespaart hiermee €175,-.

Tijdens het tweedaagse VIP-programma PROFI-leren & Maak van je website een ideale klant-magneet krijg je alles wat jij nodig hebt om van jouw website een echte klantmagneet te maken. En dan niet zomaar een klantmagneet maar een magneet die jouw ideale klant weet aan te trekken. Je weet vast wel het verschil. Je hebt namelijk grofweg twee soorten klanten: die klanten waarmee je met plezier werkt en die jou voldoende inkomsten opleveren, en de groep die je eigenlijk liever niet hebt omdat ze weinig tot niets opleveren en vaak veel moeite kosten.

Het is dus de kunst om je door middel van een juiste profilering zodanig te onderscheiden dat jij als advocaat je ideale cliënt weet aan te trekken. Hier besteden we tijdens Dag 1 uitgebreid aandacht aan.

Ook worden er manieren aangereikt om jouw ideale doelgroep laagdrempelig met jou te laten kennismaken.

Eén van die manieren is het op je site beschikbaar stellen van een eigen e-book. Een zorgvuldig samengesteld boek dat jij zelf hebt geschreven en waarmee je je ideale cliënt vooruit helpt. Met een dergelijk cadeau op je site bouw je vertrouwen op en vergroot je je expertstatus bij nog onbekende mensen. En dat is precies wat je nodig hebt, wil je meer klanten krijgen.

Je krijgt tips aangereikt over hoe je een juist opgesteld, marketinggericht e-book snel kunt schrijven. Je wordt ook begeleid bij de keuze van het onderwerp en zelfs bij de inhoud. Dit omdat het essentieel is dat je boek geen reclame wordt maar een document dat jouw ideale cliënt direct weet te boeien.

Je krijgt hiermee een van de meest waardevolle tools in handen om: 1. Jezelf exact te profileren zoals jij dat wilt 2. Je expertstatus te vergroten 3. E-mailadressen van je potentiële ideale cliënten te verzamelen.

Voor meer informatie over Dag 1 alsook ervaringen van eerdere deelnemers klik hier

Tijdens Dag 2 ga je je eigen e-book ter plekke schrijven!
Dit kun je zonder veel moeite doen omdat je tijdens deze workshop intensief wordt begeleid en met ’s werelds beste snelschrijfmethode met plezier aan het schrijven zult gaan. Aan het eind van de dag kijk je net als eerdere deelnemers met grote voldoening terug op je werk: het is je namelijk gelukt in één dag een uitstekend boekwerk op papier te zetten!

Dankzij de persoonlijke begeleiding van een taal- en marketingspecialist van Veelmeerklanten is je e-book niet alleen uitstekend geschreven maar ook doeltreffend opgesteld. Je ideale klant zal hem met plezier willen lezen, daar gaat het immers allemaal om.

Na afloop van de dag zul je de tekst zelf nog moeten nalopen en, indien je besloten hebt het schrijfwerk met pen en papier te doen, het nog moeten (laten) intypen. Maar jouw ‘ei’ is gelegd: het echte werk, waar menigeen weken, maanden of zelfs langer tegenop ziet, heb jij met gemak binnen één dag afgerond! Eén keer moeite, blijvend plezier, want als je e-book eenmaal op je website staat kan je ideale doelgroep hem onbeperkt downloaden en aan elkaar doorgeven. Tel uit je winst!

De meeste advocaten zijn kanjers qua Nederlandse taal maar mocht je het alsnog fijn vinden, kun je je e-book laten nalezen en op spelling, grammatica, zinsbouw en interpunctie laten corrigeren door een aan Veelmeerklanten gelieerd taalbureau. Deze kan je tekst desgewenst ook grafisch voor je opmaken.
Voor meer informatie over Dag 2 en voor ervaringen van eerdere deelnemers klik hier

De investering voor het tweedaagse VIP-programma is slechts €595,- excl. btw. Je bespaart hiermee €175,-.

Trainingsmaterialen, goed verzorgde lunch en catering zijn inbegrepen. Het bedrag kan in drie maandelijkse termijnen worden voldaan voor een toeslag van 5%.

Voor meer informatie kun je mailen naar Joost@veelmeerklanten.nl of bellen naar 06-37437224. Om in te schrijven voeg je dit product toe aan je winkelmandje.

Voor inschrijven, klik hier en kies je datum