Over mij

Marketingspecialist voor advocaten, inspirerend spreker, trainer en marketingcoach

Ik zit boordevol passie, enthousiasme en ambitie om jou als advocaat aan meer klanten te helpen. Ik vind het namelijk belangrijk dat, omdat jij goed bent in jouw vak, jouw doelgroep je weet te vinden. Dus help ik je graag bekend te worden. Dat is goed voor jou en goed voor de mensen die jou nodig hebben. En daar zet ik mij graag voor in!

Ook startende zelfstandig advocaten help ik graag. Dit omdat juist zij de uitdaging voelen om cliënten te krijgen. Juist op dat vlak ligt immers mijn passie…

Ik heb een enorme hekel aan gemiste kansen. Als jij goed bent in jouw vak maar mensen weten jou niet te vinden, vind ik dat zonde voor jou en voor hen. Ik leer jou dus HOE jij aan nieuwe klanten komt. Ik help jou je nieuwe klanten als het ware automatisch naar je toe te trekken. Daarbij werk ik alleen met beproefde technieken die voor advocaten hun nut hebben bewezen.

Het leggen van relaties is iets dat ik van nature gemakkelijk doe. Ik kan jou dus heel goed helpen aan nieuwe klanten te komen. Als enig kind heb ik van jongs af aan geleerd om heel gemakkelijk verbinding te leggen. Ik ben ook nog eens professioneel opgeleid om met allerlei doelgroepen makkelijk contact te leggen, juist ook over barrières heen. Tijdens verschillende functies voor diverse werkgevers ben ik altijd bezig geweest met relaties leggen en relaties behouden. Marketing is dan ook mijn grote passie omdat dit is wat ik van nature doe: van onbekenden je vrienden maken, van vrienden je fans. En van fans, je ambassadeurs!

Mijn drijfveren

Ik denk eigenlijk alleen maar in kansen, niet in problemen. Hierdoor kan ik jou uitstekend stimuleren om het beste uit jezelf te halen en daarvoor te gaan. Ik vind het leuk om bij te dragen aan je succes. En dat niet alleen op het vlak van je marketing. Mensen vinden mij vaak zo positief en dat deel ik met alle plezier met jou!

Wat is mijn visie voor jou?

Ik weet zeker dat jij veel te bieden hebt en heb er alle geloof voor dat jij daarmee, mocht dat nog niet compleet het geval zijn, volledig tot je recht gaat komen. Ook is het mijn visie voor jou dat jij meer dan genoeg cliënten zult hebben en dat je daarmee veel mensen kunt helpen. Dat jij voldoening haalt uit je werk en dagelijks zult genieten van een gevoel van succes en zelfvertrouwen.

Download hier mijn gratis e-book: ‘Hoe je met minder moeite meer klanten krijgt’. Daarin vind je belangrijke tips voor jou als advocaat om gemakkelijk aan meer klanten te komen!

Herken jij het volgende?

  • Ik voel me onder druk staan van het telkens moeten zoeken naar klanten
  • Het voelt alsof ik mijn acquisitie volledig zelf moet doen
  • Ik heb te weinig vrije tijd
  • Ik heb wel genoeg klanten maar eigenlijk niet de juiste
  • Mijn website levert niet continu en automatisch nieuwe klanten op
  • Ik zou veel meer klanten willen via mond-tot-mondreclame maar weet niet hoe
  • Het zou mij veel opleveren als veel mensen tegelijkertijd met mij kunnen kennismaken

Beantwoord je een of meerdere punten met 'Ja', dan is dit boek voor jou geschreven!

Normale prijs €29.95, nu tijdelijk gratis als e-book te downloaden!

Download NU

Contact

Van den Boorn VIP Consulting
Rembrandtstraat 62
3331 CR Zwijndrecht

KvK: 71494103
NL51RABO0329433156

T: 06-37437224

Terms and conditions

Normaal €29.95. Download tijdelijk gratis in e-bookvorm:

Acquisitie voor Advocaten, Zo laat je het GRATIS door anderen doen!