Over mij

Specialist mond-tot-mondreclame voor advocaten, inspirerend spreker en trainer

Ik zit boordevol passie, enthousiasme en ambitie om jou als advocaat aan meer klanten en vooral ook aan meer vrije tijd te helpen. Ik vind het namelijk belangrijk dat, omdat jij goed bent in jouw vak, jouw ideale doelgroep je automatisch weet te vinden. Dus help ik je graag bekend te worden. Dat is goed voor jou en goed voor de mensen die jou nodig hebben.

Ook startende zelfstandig advocaten help ik graag. Dit omdat juist zij de uitdaging voelen om cliënten te krijgen.

Het leggen van relaties is iets dat ik van nature gemakkelijk doe. Als enig kind heb ik van jongs af aan geleerd om gemakkelijk verbinding te leggen. Ik ben ook nog eens professioneel opgeleid om met allerlei doelgroepen makkelijk contact te leggen, juist ook over barrières heen. Tijdens verschillende functies voor diverse werkgevers ben ik altijd bezig geweest met relaties leggen en relaties behouden. Marketing is dan ook mijn grote passie omdat dit is wat ik van nature doe: van onbekenden je vrienden maken, van vrienden je fans. En van fans, je ambassadeurs. Hier kan ik jou dus uitstekend bij helpen.

Mijn drijfveren

Ik denk alleen maar in kansen, niet in problemen. Hierdoor kan ik jou uitstekend stimuleren om op allerlei terreinen het beste uit jezelf te halen. Ik vind het leuk om bij te dragen aan je algehele welbevinden en succes. Mensen vinden mij vaak zo positief en dat deel ik met alle plezier met jou. Sommige mensen komen geeneens naar mijn trainingen om meer klanten te krijgen maar om vol inspiratie, plezier en energie weer aan de slag te kunnen gaan.

Wat is mijn visie voor jou?

Mijn visie voor jou is dat jij niet alleen voldoende cliënten zult hebben maar vooral ook genoeg vrije tijd. Dit omdat een succesvol advocaat niet onnodig veel tijd aan acquisitie kwijt zou moeten zijn. Ik vind het daarbij belangrijk dat je profilering en je marketing zo is ingericht dat je ook in economisch mindere tijden optimaal sterk staat. Zodat ook dan de juiste cliënten automatisch naar je toe kunnen komen. Sterker nog: met mijn systemen bouw jij een e-maillijst op, die je ook kunt inzetten als het economisch wat minder is.

Wil je vast een voorproefje? Download dan hier mijn boek: ‘Acquisitie voor Advocaten – Zo laat je het GRATIS door anderen doen!’. Het is nu gratis.

Herken jij het volgende?

  • Ik voel me onder druk staan van het telkens moeten zoeken naar klanten
  • Het voelt alsof ik mijn acquisitie volledig zelf moet doen
  • Ik heb te weinig vrije tijd
  • Ik heb wel genoeg klanten maar eigenlijk niet de juiste
  • Mijn website levert niet continu en automatisch nieuwe klanten op
  • Ik zou veel meer klanten willen via mond-tot-mondreclame maar weet niet hoe
  • Het zou mij veel opleveren als veel mensen tegelijkertijd met mij kunnen kennismaken

Beantwoord je een of meerdere punten met 'Ja', dan is dit boek voor jou geschreven!

Normale prijs €29.95, nu tijdelijk gratis als e-book te downloaden!

Download NU

Contact

Van den Boorn VIP Consulting
Rembrandtstraat 62
3331 CR Zwijndrecht

KvK: 71494103
NL51RABO0329433156

T: 06-37437224

Terms and conditions

Normaal €29.95. Download tijdelijk gratis in e-bookvorm:

Acquisitie voor Advocaten, Zo laat je het GRATIS door anderen doen!