Aanbevelingen

“Joost is enthousiast en denkt oprecht met je mee.”

Carolien Roobol

Succesvol Scheiden Rijnmond

“Joost is sterk in communicatie, zowel interpersoonlijk als bij het vormgeven van een marketingcampagne. Hij weet mensen te bereiken en -misschien nog belangrijker- ze tot actie aan te zetten. In zijn marketing is Joost bijzonder creatief. Ook zet hij graag allerlei ‘best practices’ in van diverse toonaangevende marketeers.”

Luutzen Tamminga

Stock-Dock

“Joost weet op een oprechte manier mensen te boeien. Interactief en met veel nieuwe ideeën en inspiratie weer naar huis.

Mariska den Hollander

Budget Balanzes

“Leuke en spontane man met veel kennis in huis. Ik ga geïnspireerd naar huis. Werk aan de winkel!”

Talli Los

DraagPracht

“Joost is een goede, rustige docent. Zijn uitleg blijft ‘to the point’ en hij weet extra aandacht te vestigen op belangrijke details.”

Jenny Groenewegen van der Weijden

Student Russisch en Kindercoach

“Ik heb genoten van de presentatie van Joost. Zijn open, humorvolle en energieke manier heeft mijn creativiteit wakker gemaakt.”

Irene Zwinkels

VANAV Voeding en Massage

“Joost is een enthousiaste vent met goede adviezen voor mijn marketing. Ik heb direct dingen in de praktijk toe kunnen passen. Bedankt, Joost!”

Wieke Schakel

WTSkincare

“Wanneer Joost in een product gelooft, weet hij -ook als mensen niet te bereiken zijn- tóch contact te leggen. Hij neemt het niet persoonlijk als hij een ‘nee’ te horen krijgt. Integendeel: hij gaat door totdat het contact er is, en dat is dan nog goed ook!”

Dirk de Lange

Stock-Dock

Download hier mijn gratis e-book:

  • Krijg genoeg klanten
  • Help meer mensen
  • Laat je doelgroep naar JOU komen
  • Laat je marketing gratis door anderen doen
  • Werk je geen slag meer in de rondte
  • Krijg succes, plezier en zelfvertrouwen

NB Dit e-book is zo opgezet dat je alle tips ter plekke kunt uitproberen zodat je zelf kunt ontdekken welke bij jouw bedrijf passen! Unieke kans? Probeer het hier uit…

Download NU

Download mijn gratis e-book

Hoe jij met minder moeite meer klanten krijgt!